NYHETER

Jevnet men....

March 11, 2018

Internkampen mellom Fræna VK og Fræna VK 2 ble mye jevnere enn en kunne forvente. Andrelaget tok virkelig takk etter en litt rotete start, og holdt følge med det litt mer meriterte laget hele veien, men måtte til slutt gi tapt med 22-25. Andresettet ble neste som førstesettet, og andrelaget holdt førstelaget til 21-25. Litt større forskjell i sistesettet, men fortsatt så er 18-25 ett meget respektabelt resultat for andrelaget!

 

 

SERIESØLV!!!

March 06, 2018

Det var ingen tvil om hvordan det skulle ende i kampen mellom Fræna VK og Ellingsøy i dag! damene tok tak i kampen fra start, og hadde full kontroll hele veien. Det endte til slutt med 3-0 (25-13, 25-12, 25-11)! 

Fræna VK har en kamp igjen og spille i årets serie, og leder nå med 2 poeng på Ålesund som er ferdigspilt!

 

 

Ett langt steg mot seriesølv!

March 02, 2018

Førstelaget tok 6 nye poeng i dag! Etter 3-1 seier over Blindheim IL 2 var det duket for toppkamp mellom Fræna VK og Ålesund VK. Det vanket stor spenning til kampen, særlig med tanke på at flere av våre spillere sliter med småskader, og var usikre på hvor lenge de ville holde. Også Ålesund manglet ett par sentrale spiller, og det viste seg at Ålesund slet langt mer enn våre damer. Det ble til slutt en ganske enkel 3-0 seier, og ett langt steg mot seriesølvet. Nå trenger FVK bare 2 poeng på sine 2 siste kamper for å berge andreplassen!

Andrelaget som manglet flere spillere i dag, møtte Ellingsøy og KFUM Volda. Ellingsøykampen ble veldig spennende, med dessverre for oss ble det til slutt Ellingsøy som dro seieren i land med 3-2. Volda ble ett hakk for sterke, men det var flere lyspunkter å se i den kampen, men mange slitne spillere måtte til slutt innse at det ble ett nytt tap.

 

Bare nesten for andrelaget...

February 17, 2018

Det ble en tøff helg for andrelaget vårt i 2.div. med 2 kamper både på lørdag og søndag.

På lørdag ble det tap 0-3 for serieleder Molde VBK, mens kampen mot VSI ble tett og spennende tross 0-3 tap tilslutt også her. Det var mye bra og spore i disse kampene, og spesielt servemottakene satt bra!

 

I dag, søndag, møtte de Ålesund VK og Blindheim IL. Lørdagen satt nok litt i beina til jentene, for de kom aldri opp på samme nivå som i går. Servemottakene satt ikke i det heletatt i dag, og da blir det vanskelig å vinne kamper. Det ble 0-3 tap i begge kampene i da også. 

6 poeng for 1.laget

February 16, 2018

Fræna VK sitt 1.lag i 2.div tok 6 nye poeng i kampen om medaljer i 2.div i dag.

Fræna måtte slite litt mot ett uortodoks lag fra VSI, men vant til slutt 3-0 i sett. I kampen mot KFUM Volda viste laget seg fra en bedre og tryggere side. Det ble seier 3-1 etter at laget rotet bort en komfortabel ledelse i 3.sett som irriterte trener Tommy Sætre en smule....

Det skal holde hardt å kunne knipe gullet foran Molde VBK selv om de tapte 2-3 mot KFUM Volda i dag. Vi er avhengig av å vinne resten av kampene, samtidig som Molde må tape 2 kamper til. Men kampen om sølvet mot Ålesund lever i beste velgående!

Minivolleyball i høysetet!

January 27, 2018

Minivolleyball i høysetet!

Lørdag 27.- og søndag 28.januar var tre nye- og to "gamle" trenere på skolebenken med instruktørene Marcin Gaarden og Agata Frumaneck. Her var minivolleyball tema.

Del 1 og 2 av kurset som nå er gjennomført, setter fokus på de yngste volleyballspillerne. Og kursdeltakerne fikk mange gode tips i treningsarbeidet, som blir tatt med inn i arbeidet med å skape trivsel og ett godt læringsmiljø i de yngre rekker.

Kurset har også en rød tråd i klubbygging.

Del 3 og 4 av trenerkurset går 9.- og 10.mars

Please reload